De Geitengarage heeft altijd enkele auto’s in voorraad. Van een rijklaar exemplaar tot een ‘zo goed als nieuw’ showroom model. U kan zelf de afwerking, kleur en bekleding kiezen. De auto’s zijn altijd gekeurd en worden verkocht met garantie. Bij de Geitengarage ben je bij het juiste adres voor een betrouwbare geit.

Special groen

Bouwjaar: 1987
KM-stand: Nieuw
Kleur: Vert Bambou

Deze vrolijke Vert Bambou 2cv tovert een glimlach op ieders gezicht. Ze is volledig vernieuwd met een verzinkte carrosserie en een gegalvaniseerd chassis. Niks is aan het toeval over gelaten, alles is nieuw of hersteld zoals ze in 1987 van de band rolde bij Citroen. Deze schoonheid leveren we ook gekeurd aan huis, instappen en genieten maar!
Charleston Geel-zwart

Bouwjaar: 1982
KM-stand: 42.000
Kleur: Jaune Helios et Noir

Van deze unieke Charleston Jaune Helios et Noir zijn er maar enkele exemplaren verkocht in België. Wereldwijd maar 1 jaar geleverd totaal een 300 stuks. Ze heeft gereden van 1982 tot 1990 sindsdien opgeborgen bij een collectioneur. Wij hebben ze volledig met de originele stukken gerestaureerd tot nieuwstaat.
Mehari Oranje

Bouwjaar: 1974
KM-stand: 53.000
Kleur: Orange Kirghiz

Deze Belgische 4 zitter Mehari is geheel origineel en verkeerd in top staat. Alles is nog puur!!! Wel heeft de carrosserie ooit een nieuw lakje gekregen om dat die dof was geworden. Ze heeft het grootste deel van haar tijd in Spanje gelogeerd daarom is ze nog super gezond. Zoals altijd Is deze Mehari ook technisch perfect in orde gezet. Dus kan ze gekeurd aan huis of buitenverblijf geleverd worden.
Witte Dyane

Bouwjaar: 1973
KM-stand: 91.000
Kleur: Blanc Meije

Schitterende Spaanse godin! Ze Is zowel mechanisch als carrosserie in top staat, nog nooit aan gelast. Niet te geloven hoe goed ze rijd voor haar leeftijd. Door haar lage km stand en zalige vering zweeft ze over de weg. De Dyane heeft haar onderhoud, nieuwe banden en remmen gekregen. Dus Instappen en rijden maar. Natuurlijk leveren we ook deze schoonheid gekeurd voor inschrijving tot bij uw thuis.
Witte 2CV6

Bouwjaar: 1985
KM-stand: 51.000
Kleur: Wit

Deze 2cv komt straks in een nieuwe dimensie. De 2cv heeft 20 jaar stil gestaan in een donkere, droge ruimte en heeft goed 50.000 km op de teller. De 2cv is helemaal origineel! Het chassis, de lak en de bekleding was wel aan vervaning toe. Resultaat: een zo goed als nieuwe geit die klaar staat voor een nieuwe liefhebber. We snakken meer dan ooit naar nostalgie en eenvoud. Deze witte 2cv special is puur thuiskomen.

Bordeaux-zwarte Charleston

Bouwjaar: 1984
KM-stand: 55.000
Kleur: Bordeaux-zwart

Beste 2cv liefhebbers, mag ik uw deze prachtige gerestaureerde 2cv 6 Charleston presenteren. Hij is echt gewoon als nieuw en zo rijdt hij ook met zijn 55.000 originele km. Het is precies alsof deze geit uit het fabriek komt. Wil je in deze tijd een nieuwe charleston kopen dan is dit uw kans. De wagen wordt verkocht met keuring én service na verkoop!

Rode 2CV6 Special

Bouwjaar: 1987
KM-stand: 65.000
Kleur: Rood

Het is een prachtige rode 2CV6 Special in gezonde staat en maar 65.000 km op de teller. De geit heeft jaren gestald gestaan en staat nu bij ons in de Geitengarage. We hebben hem voorzien van een nieuw chassis, bodemplaten en voetenbak. Verder zijn alle onderhoudswerken gedaan om deze weer een nieuw leven in te blazen.

Een geitje op maat !

De Geitengarage kan een nieuwe geit bouwen naar uw wensen! U kiest zelf de kleur, de bekleding, de uitvoering en de afwerking. De auto zal volledig herdaan zijn, instapklaar en voorzien van 1 jaar garantie. Voor meer info en prijzen gelieven te bellen op 04 97 78 97 76.