De Geitengarage heeft altijd enkele auto’s in voorraad. Van een rijklaar exemplaar tot een ‘zo goed als nieuw’ showroom model. U kan zelf de afwerking, kleur en bekleding kiezen. De auto’s zijn altijd gekeurd en worden verkocht met garantie. Bij de Geitengarage ben je bij het juiste adres voor een betrouwbare geit.

Een geitje op maat !

De Geitengarage kan een nieuwe geit bouwen naar uw wensen! U kiest zelf de kleur, de bekleding, de uitvoering en de afwerking. De auto zal volledig herdaan zijn, instapklaar en voorzien van 1 jaar garantie. Voor meer info en prijzen gelieven te bellen op 04 97 78 97 76.

Mehari in crèmekleur

Bouwjaar: 1981
KM-stand: 35.000
Kleur: crème

Mehari liefhebbers hebben hier de kans om een droom te vervullen. Deze mehari is zeer goed in orde en rijdt zoals een mehari hoort te rijden. Laat de zomer maar komen! De mehari heeft 4 zitplaatsen en een gelijkvormigheidsattest. Bel me even als je geïnteresseerd bent.

Witte 2CV6

Bouwjaar: 1985
KM-stand: 51.000
Kleur: Wit

Deze 2cv komt straks in een nieuwe dimensie. De 2cv heeft 20 jaar stil gestaan in een donkere, droge ruimte en heeft goed 50.000 km op de teller. De 2cv is helemaal origineel! Het chassis, de lak en de bekleding was wel aan vervaning toe. Resultaat: een zo goed als nieuwe geit die klaar staat voor een nieuwe liefhebber. We snakken meer dan ooit naar nostalgie en eenvoud. Deze witte 2cv special is puur thuiskomen.

Bordeaux-zwarte Charleston

Bouwjaar: 1984
KM-stand: 55.000
Kleur: Bordeaux-zwart

Beste 2cv liefhebbers, mag ik uw deze prachtige gerestaureerde 2cv 6 Charleston presenteren. Hij is echt gewoon als nieuw en zo rijdt hij ook met zijn 55.000 originele km. Het is precies alsof deze geit uit het fabriek komt. Wil je in deze tijd een nieuwe charleston kopen dan is dit uw kans. De wagen wordt verkocht met keuring én service na verkoop!

Rode 2CV6 Special

Bouwjaar: 1987
KM-stand: 65.000
Kleur: Rood

Het is een prachtige rode 2CV6 Special in gezonde staat en maar 65.000 km op de teller. De geit heeft jaren gestald gestaan en staat nu bij ons in de Geitengarage. We hebben hem voorzien van een nieuw chassis, bodemplaten en voetenbak. Verder zijn alle onderhoudswerken gedaan om deze weer een nieuw leven in te blazen.

Zwarte 2CV6 Special

Bouwjaar: 1990
KM-stand: 82.000
Kleur: Zwart

Voila! Eén van de laatste zwarte geitjes uit 1990. Zeer gezonde geit en nog helemaal in haar originele lak. Niet vers gespoten maar nog zeer mooi. Het chassis en de vloeren zijn wel al eens vervangen. Een stoere geit klaar voor een nieuwe liefhebben. Zoals altijd heeft de geit een groot onderhoud gehad en is ze gekeurd.

Witte Dyane

Bouwjaar: 1970
KM-stand: 49.000
Kleur: wit

Deze zeer gezonde dyane is in orde en gekeurd voor verkoop. Instappen en rijden maar. Met zijn zalige vering zweeft hij als het ware over de weg . Voor meer info gelieve mij te contacteren!